|

آخرین قیمت جهانی نفت در بازار (۹۹/۰۶/۱۸)

نفت پس از این که روز دوشنبه تحت تاثیر تیره شدن دورنمای تقاضا و وخامت روابط دو اقتصاد بزرگ جهانی، در پایین ترین قیمت از ژوئن تاکنون بسته شد، در معاملات روز سه شنبه ثابت بود.

انرژی

بهای معاملات نفت بازار لندن پس از سقوط ۱.۵ درصدی در روز دوشنبه، در معاملات سه شنبه نزدیک ۴۲ دلار در هر بشکه معامله شد. از ۱۰ پالایشگاهی که در نظرسنجی بلومبرگ شرکت کردند، تنها چهار پالایشگاه اعلام کردند با کاهش قیمت فروش اکتبر توسط شرکت آرامکو، نفت بیشتری از عربستان سعودی خریداری خواهند کرد زیرا مصرف پایین تر از سطح پیش از شیوع ویروس کرونا مانده است. نتایج این نظرسنجی نشان دهنده کندی تقاضا در آسیا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت جهان است.

در این بین، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد روابط اقتصادی با چین را محدود کند و تهدید کرد شرکتهای آمریکایی که در خارج اشتغالزایی کنند را مجازات خواهد کرد و کسانی که با چین روابط تجاری دارند را از گرفتن قراردادهای فدرال محروم می کند. وی به زمان اجرای این سیاستها اشاره نکرد اما این اقدامات را در چارچوب برنامه دور دوم ریاست جمهوری خود قرار داد.

احیای ضعیف تقاضای آسیا برای نفت، پایان فصل تعطیلات تابستانی آمریکا و عرضه بیشتر از سوی گروه اوپک پلاس دورنمای کوتاه مدت قیمتهای نفت را تیره تر کرده است. به گفته ویوک دهار، تحلیلگر کالا در بانک کامن ولث استرالیا، کاهش قیمت فروش نفت از سوی سعودیها نشان می دهد که روند احیای تقاضا تا چه حد تضمین نشده است. حمل و نقل همچنان اوضاع بسیار پرچالشی دارد و سوختهای حمل و نقل دو سوم از تقاضا برای نفت را تشکیل می دهند.

بهای نفت برنت برای تحویل در نوامبر ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۴۱ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در اکتبر ۱.۹ درصد کاهش یافت و به ۳۹ دلار و دو سنت در هر بشکه رسید.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چین که نقش بسیار بزرگی در حمایت از قیمتهای نفت در اوایل سال میلادی جاری داشت احتمالا در چند ماه آینده کمک چندانی نخواهد کرد. بزرگترین واردکننده نفت جهان در اوت برای دومین ماه متوالی نفت کمتری خریداری کرد و احتمالا خریدش پایین خواهد ماند زیرا سهمیه واردات پالایشگاههای خصوصی پس از خرید زیادی که اوایل سال داشتند به پایان رسیده است.

منبع: ايسنا
کدخبر: 121078

ارسال نظر