|

اشتباه بزرگ آموزش و پرورش در تولید کتاب های درسی

رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ گفت: برای صیانت از درختان کشورمان که درصد کمی از طبیعت آن را تشکیل می دهد؛ همچنین جلوگیری از خروج بی حساب و کتاب ارز باید مدیریت ها بسیار دقیق تر انجام شود.

آموزشی

 رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوای تهران با تاکید بر لزوم استفاده آموزش و پرورش از کاغذ چرک نویس در تولید کتاب های درسی بیان داشت: برای صیانت از طبیعت و درختان کشورمان که درصد کمی از طبیعت آن را تشکیل می دهد؛ همچنین جلوگیری از خروج بی حساب و کتاب ارز از کشور باید مدیریت ها بسیار دقیق تر انجام شود.

احمد شریفان، رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوای تهران گفت: به اندازه کافی و حتی بیشتر برای تولید کتاب های درسی کاغذهای باطله و چرک نویس تولیدی ادارات، مدارس، دانشگاه ها و دیگر سازمان ها داریم، اما آموزش و پرورش برای تولید کتاب های درسی از این میزان اوراق باطله استفاده نمی کند در حالیکه می تواند تنها با مدیریتی ساده به جای از بین بردن طبیعت و خروج ارز آن را برای موارد بسیار ضروری تر استفاده کند.

شریفان از راه اندازی و تاسیس کارخانه تولید کاغذ در غرب کشور خبر داده و گفت: به حول و قوه الهی در حال حاضر هیچ مشکلی در رابطه با کاغذ نسبت به سال های قبل نداریم. همچنین کارخانه ای جدیدالتاسیس در غرب ایران راه اندازی شده که آخال مورد نیاز خود را از کشورهای دیگر تامین و توان بالایی در تولید کاغذ داراست. این کارخانه نه تنها می تواند نیاز داخلی کشور را برطرف کند بلکه تولیداتش از لحاظ کمی و کیفی در خاورمیانه بی همتاست و توان تامین نیازهای کشورهای همسایه را بخوبی دارد. این نوید که می توانیم به جای واردات، صادرات کاغذ داشته باشیم برایمان خرسندی و بالندگی را به ارمغان آورده است.

وی در این باره اضافه کرد: البته مصرف کنندگان نباید تولید داخلی را با خارجی مقایسه کنند؛ چرا که تولیدکنندگان داخلی به دلیل هزینه های مواد اولیه و حمل و نقل و کارگر همیشه متحمل هزینه های زیاد می شوند در حالیکه در کشورهای دیگر برخی مشکلات از سال ها پیش حل شده است.

شریفان تصریح کرد: باید برای ارتقای اقتصاد و خودکفایی به تولیدات داخلی اعتماد کرده و صبور باشیم. فاصله بین تولیدات داخلی با کالاهای خارجی تنها با همراهی مصرف‌کننده و تعهد تولیدکننده به تولید کالای با کیفیت تامین می شود. اگر تولیدکننده کالای خود را بهتر از نوع خارجی اش نسازد و گران تر بدهد قطعاً مصرف‌کننده رغبتی برای خرید نخواهد داشت و از آن سو اگر مصرف‌کننده کالای با کیفیت ایرانی را نخرد و اعتماد نکند، تولیدکننده دلسرد خواهد شد. ما همه باید برای ایرانی قوی دست در دست هم دهیم.

 

 
 

 

منبع: بازار
کدخبر: 217271

ارسال نظر

 

آخرین اخبار