|

حمله سایبری به شبکه برق کشور حقیقت دارد؟

‌سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: طی روزهای گذشته هیچ گونه حمله سایبری به شبکه برق صورت نگرفته است.

انرژی حمله سایبری به شبکه برق کشور حقیقت دارد؟

مصطفی رجبی مشهدی ضمن تکذیب هر گونه حمله سایبری به شبکه برق ایران اظهار داشت: طی روزهای گذشته هیچ گونه حمله سایبری به شبکه برق صورت نگرفته علاوه بر آن ما آ‌مادگی لازم برای مقابله با حملات سایبری را داریم. ضمن اینکه در صورتی که این موضوع عامل خاموشی‌ها باشد حتما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت ملی گاز ایران و شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تلاش زیادی برای تامین سوخت نیروگاه‌های کشور دارند افزود: این تامین سوخت در حالی است که تولید گاز نیز در کشور افزایش یافته اما در عین حال به طور کم‌سابقه‌ای مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری نیز افازیش یافته و منجر به محدودیت در تامین سوخت نیروگاه‌ها شده است به طوری که روز گذشته برای تامین سوخت دچار محدودیت شدیم و این باعث شد در برخی مناطق اعمال خاموشی داشته باشیم.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه طی دو روز گذشته با دستگاه‌های پرمصرف برق برخورد شده تصریح کرد: برق چهار دستگاه و یک بانک که مقررات منع شده را رعایت نمی‌کردند قطع شد. همچنین برخی صنایع را محدود کردیم و تفاهم کردیم که برق خود را قطع کرده و در دوره دیگری مصرف کنند.

وی تاکید کرد: همچنین اقدامات مربوط به روشنایی معابر منجر به کاهش مصرف برق شده تا بتوانیم برق خانگی را تامین کنیم.

وی درباره اظهارات یک مقام مسئول در شرکت ملی گاز مبنی بر افزایش ارسال سه میلیارد متر مکعبی گاز در سال جاری به نیروگاه‌ها توضیح داد: اظهارات وزارت نفت را می‌توان بررسی کرد ما وارد بحث‌های حاشیه‌ای از این دست نمی‌شویم خودمان را مسئول تامین برق مردم می‌دانیم.

رجبی مشهدی ادامه داد: در حال حاضر میزان ظرفیت تولید نیروگاهی کشور ۸۵ هزار مگاوات است میزان مصرف نسبت به فصل تابستان ۲۰ هزار مگاوات کمتر است و هیچ مشکلی از این بابت برای تامین برق مردم که در فصل زمستان مصرف پایین است، نداریم.

وی خاطرنشان کرد: اگر مجموع تلاش‌ها برای کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز خانگی و تجاری انجام شود امکان تامین برق بیشتر میسر می‌شود.

سخنگوی صنعت برق تاکید کرد: از طرف دیگر به محض اینکه تامین سوخت نیروگاه‌ها به وظیفه پایدار برسد ما برای صنایع هم رفع محدودیت خواهیم کرد و شرایط به حالت عادی باز خواهد گشت اما در این شرایط اولویت ما تامین برق مصرف کنندگان خانگی است.

وی درباره میزان تغییر در تامین سوخت مایع نیروگاه‌ها نیز گفت: تلاش زیادی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها صورت گرفته اما باید تامین سوخت مایع و گاز به نحوی باشد که ما نیز بتوانیم برق مشترکان را تامین کنیم.

 

منبع: اقتصاد نیوز
کدخبر: 147670
  • علی ارسالی در

    اولا که در انعقاد قرارداد صادرات برق بای د قید کنند که اگر کشور ما خود دچار کمبود برق شد برای صادرات محدودیت قائل شوند و از صادراتشان بکاهند.
    دوما چرا کاری نمیکنند که ادارات بروند سمت انرژی های ت جدید پذیر مثل صفهات خورشیدی،لااقل برق هر اداره را خود تامین میکند
    نتیجه،نو ن این مسولین در مصرف بالاست ولاغیر

ارسال نظر

 

آخرین اخبار