وام ۱۰۰ میلیونی برای ایثارگران | ۲۰ هزار نفر از جانبازان صاحب مسکن می شوند
امیرحسین قاضیزاده هاشمی گفت: حقوق و دستمزد ایثارگران شفاف و نظاممند شد. نظام مولدسازی نهادینه شد. سامانه جمعآوری اطلاعات مالی را راهاندازی کردیم. بیش از ۲۰ هزار مسکن در داخل بنیاد شهید در حال تولید است. ساخت هتل خورشید هشتم بعد از ۱۷ سال به اتمام رسید. ۳۲ مسکن استیجاری، ملکی شد. وام مسکن ایثارگران از ۳۰ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت و هیچ ایثارگری در نوبت نیست.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی، در جلسه چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳، با ارائه گزارش عملکرد بنیاد شهید در سه سال اخیر، اظهار کرد: من میتوانم گزارش عملکرد بنیاد شهید را به اندازه یک دولت ارائه دهم.
رییس بنیاد شهید گفت: در دولت سیزدهم سازمان اقتصادی کوثر بهبنیاد مستضعفان واگذار شد. داراییهای بنیاد شهید بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است. سهم منابع داخلی بنیاد شهید از درآمدهای داخلی بسیار زیاد شد.
وی ادامه داد: طرح سپاس ۱ میلیون ۸۷۸ هزار دیدار با رشد ۶۳ درصد رقم خورد. ۱۰۵۸ حسینیه و خانه شهید فعال شد. ۲۳۸۱۶ مراسم مردمی برگزار شد. بیش از ۴۸ هزار یادواره برگزار شد.
وی گفت: مشارکت در ۶ سریال و ۹ فیلم رقم خورد. ۱۰۲ عنوان مستند، تدوین ۱۵۳ عنوان کتاب با رشد ۲۵۳ درصدی، ثبت و ضبط ۴۵۰ خاطره والدین شهدا، کاهش نرخ بیکاری ایثارگران از ۱۹.۶ درصد به ۷.۴ درصد، ۳۳۶۲۹ ایثارگر در دستگاهها جذب شدند، کلیه فرزندان شهدا و جانباز در حال جذب هستند، تبدیل وضعیت ۲۱۹۸۲۵ ایثارگر که قبلا صفر بود تبدیل وضعیت انجام شد. دانشجویان شهریهبگیر کاهش یافتند و جذب دانشگاههای دولتی شدند از ۴۱ به ۳۵ درصد کاهش یافت.
رییس بنیاد شهید افزود: در سلامت الکترونیک یک میلیون و ۳۰۰ پرونده ایجاد شد. ۷۲۰ هزار نفر پایش سلامت شدند. ۴۰۸ مشاوره، ۳۲۷ هزار سفر و ۳۵۰۰ نفر با تسهیلات دولتی به عتبات اعزامش شدند. ۱۴ هزار و ۱۰۶ قطعه زمین از ۲۰ هزار طرح پیشبینی شده به جانبازان واگذار شد. مستمری همسران ۱۳۹ درصد و پاداش پایان خدمت حالت اشتغال به بیش ۲۹ هزار نفر پرداخت شد.
وی ادامه داد: صندوق اندوخته شاهد را در فرآیندی قانونی به خودشان واگذار شد. سازمان اقتصادی کوثر به بنیاد مستضعفان واگذار شد. داراییهای بنیاد شهید بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است. سهم منابع داخلی بنیاد شهید از درآمدهای داخلی بسیار زیاد شد. درآمد از ۳۵۰ میلیارد تومان به ۴۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. حقوق و دستمزد ایثارگران شفاف و نظاممند شد. نظام مولدسازی نهادینه شد. سامانه جمعآوری اطلاعات مالی را راهاندازی کردیم. بیش از ۲۰ هزار مسکن در داخل بنیاد شهید در حال تولید است. ساخت هتل خورشید هشتم بعد از ۱۷ سال به اتمام رسید. ۳۲ مسکن استیجاری، ملکی شد. وام مسکن ایثارگران از ۳۰ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت و هیچ ایثارگری در نوبت نیست.
چندی پیش در مراسم تجلیل از قضات شاهد و ایثارگر، میثم اروز، مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران، به خدمات ارائه شده توسط این اداره کل در بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و اظهار کرد که این اداره کل، شامل دو اداره کل مسکن و اداره کل تسهیلات رفاهی است و خدماتی را طبق قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ارائه می دهد.
وی نخستین خدمت این اداره کل را این گونه تشریح کرد: نخستین خدمت ارائه شده این اداره کل به ایثارگران، بیمه عمر و حادثه است. ما منازل و اثاثیه ایثارگران که تحت پوشش بنیاد شهید باشند را بیمه حوادث می کنیم. سقف بیمه حوادث امسال ۱۵۰ میلیون تومان است.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران دومین خدمت ارائه شده در این اداره کل را معافیت خدمت سربازی دانست و گفت: یکی از فرزندان جانبازان ۲۵ درصد از خدمت سربازی معاف می شود؛ یعنی اگر جانباز ۵۰ درصدی دارای دو فرزند باشد هر دو فرزند او از خدمت سربازی معاف می شوند.
اروز سومین خدمت این اداره کل را ارائه پلاک ویژه و ویلچری به جانبازان ۵۰ درصد به بالاتر اعلام کرد.
وی ادامه داد: البته فرزندان شهدا و جانبازان ۲۵ درصد به بالا می توانند برای دریافت طرح ترافیک اقدام کنند.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذاری خودروی داخلی به جانبازان را چهارمین خدمت ارائه شده در این اداره کل دانست و گفت: ما سال گذشته براساس قانون به جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد دارای محدودیت جسمی- حرکتی خودروی داخلی با وام ۲۵۰ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و اقساط ۵ ساله دریافت کردند.
اروز به موضوع واردات خودروی خارجی برای جانبازان ۵۰ درصد به بالا اشاره کرد و گفت: واردات خودروی جانبازان در شرف انجام است و مسئولان وزارت صمت قول داده اند که هفته آینده سامانه ثبت سفارش باز شود.
وی ششمین خدمت این اداره کل را سهمیه سوخت دانست و گفت: البته بحث سهمیه سوخت سال گذشته به دلیل آنکه در قانون بودجه پیش بینی نشد، قطع شد. هرچند با همکاری دولت همکاری طی مدتی کوتاه به جانبازان ۵۰ درصد به بالا سهمیه سوخت ارائه شد.
مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران اعطای وام های خرد و وام ازدواج به ایثارگران و فرزندانشان را از جمله خدمات دیگر این اداره کل ذکر کرد و گفت: در حوزه مسکن نیز بر اساس ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، وزارت راه و شهرسازی موظف است به جانبازان ۲۵ درصد، آزادگان و فرزندان و همسران شهدا یک قطعه زمین با قیمت سال ۱۳۶۹ واگذار کند. هرچند حدود ۲۰۰ هزار ایثارگر در حال حاضر در نوبت دریافت زمین هستند که ما باید زمین یا وجه نقد آن را پرداخت کنیم.
اروز در مورد اعطای وام ساخت و خرید مسکن برای جانبازان نیز گفت: وام ساخت و خرید مسکن به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان با اقساط ۲۰ ساله و کارمزد ۴ درصد پرداخت می شود که قرار است از مهر ماه این رقم به ۷۵۰ میلیون تومان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: این اداره کل به ایثارگران معرفی نامه معافیت از انشعابات آب و برق و گاز ارائه می دهد. همچنین ایثارگران از پرداخت عوارض شهرداری برای منازلشان تا سقف ۱۲۰ متر معاف هستند.
اموال کوثر چرا منتقل شد؟!
علت این انتقال!!!!! خیلی مهم است.
شفاف توضیح دهید.
برای ملت و بخصوص ایثارگران...
البته میدانیم که توضیح قانع کننده و قانونی ندارید!
منتقل شد که حساب کتاب هاش، اختصاصی شود!!!!!
و...