|
کدخبر: 328692

گوشت گوسفندی ۷۰۰ هزار تومان را رد کرد | عرضه گوشت در چه حال است؟

به اطلاع رسیده است که در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳، قیمت گوسفند زنده به مبلغ ۳۴۹ هزار تومان و قیمت گوشت نیم‌شقه گوسفندی به ازای هر کیلوگرم ۷۷۹ هزار تومان اعلام شده است.

اقتصاد گوشت گوسفندی ۷۰۰ هزار تومان را رد کرد | عرضه گوشت در چه حال است؟

گوشت خورشتی بدون استخوان و چربی گوسفند با قیمت ۶۰۷ هزار تومان و ران ممتاز گوسفند با قیمت ۹۱۹ هزار تومان عرضه می‌شود.

ماهیچه گوسفندی به ازای هرکیلوگرم ۶۵۰ هزار تومان و بسته شقه گوسفندی به ازای هرکیلوگرم ۷۷۹ هزار تومان ارزش‌گذاری شدند. 

قلوه‌گاه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۹۹ هزار و ۳۱۰ تومان و ران گوسفندی ۷۴۰ هزار تومان معامله شدند.

راسته  بدون استخوان گوسفندی ۹۸۵ هزار تومان و راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۶۰۷ هزار و ۲۴ تومان و دنبه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۸۳ هزار و ۲۴ تومان خرید و فروش شدند. 

ماهیچه گوسفندی ۱۱۱ هزار و ۹۸ تومان و شقه گوسفندی تنظیم بازار ۶۹۹ هزار تومان و سردست گوسفندی بره بسته ۳.۵ کیلویی ۶۰۵ هزار تومان فروخته شدند.

راسته با استخوان گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۳۵۴ هزار و ۷۱۸ تومان و استیک گوشت ۹۵ درصد ۲۳۶ هزار تومان در بازار توزیع می‌شوند. 

اخبار خوبی در مورد نحوه عرضه گوشت قرمز تا دو ماه آینده در راه است

نیکبخت وزیر کشاورزری در رابطه با گوشت قرمز تصریح کرد: ما در چند سال گذشته در سالهای ۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حجم و آمار زیادی به دلیل مشکلات خشکسالی و عدم حمایت مناسب از دامداران و واحدهای تولید کننده باعث شد مولدهایمان آسیب جدی ببینند و یک مولدکشی شکل گرفت. بنابراین در اولین گام برای اینکه از دامداران حمایت کنیم و این شرایط را کنترل کنیم به سمتی رفتیم که نهاده مدت دار به دامداران بدهیم کمااینکه نزدیک به یک میلیون و سیصد هزار تن برای اولین بار سه ماهه و ۶ ماهه به دامداران، عشایر، واحدهای صنعتی و کارخانجات فراوری دادیم و این باعث شد که جلوی مولدکشی گرفته شود.

وی یادآور شد: ما برای تولید برنامه داریم و حتما به سمتی خواهیم رفت که با برنامه های صورت گرفته تولیداتی مثل مرغ، تخم مرغ، سبزی و صیفی سازماندهی صورت گرفته و برای گوشت قرمز هم در دو ماه آینده حتما لمس خواهید کرد و اتفاقات خوبی که در مسیر است را خواهید دید.

نیکبخت با بیان اینکه از شرایط موجود راضی نیستم و برای بهبود شرایط تلاش می کنم تاکید کرد: امروز دغدغه های جدی هم در بخش دارم کما اینکه در جریان هستید قطع برق کشاورزی یکی از مشکلات اساسی است که آن را پیگیری کردم و به رئیس جمهور شهید و جاهای مختلف نامه نوشتم و در کمیسیون کشاورزی هم توضیحات کامل را ارائه دادم.

وی افزود: در نامه ای که به رئیس جمهور شهید نوشتم اعلام کردم که روستاییان، کشاورزان و تولیدکنندگان این آمادگی را دارند برق منازلشان را قطع کنید اما برق چاههای کشاورزی قطع نشود و همچنان در حال پیگیری این موضوع هستیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: دغدغه دوم سوخت کشاورزان است. از تمام دست اندرکاران، متولیان و همکاران خودم در استانها و مسئولین محترم دولتی تقاضامندم در تامین سوخت مورد نیاز واقعی کشاورزان کمک کنید تا دچار مشکل نشوند و کار تولید را ادامه دهند.

وی بیان کرد: دغدغه سوم ماشین آلات کشاورزی است، در شرایط کنونی نزدیک به ۶۰ هزار متقاضی برای دریافت تراکتور درخواست دادند کل تولید کشور به اندازه نیمی از این نیست و محدودیت تولید داریم و حتما باید با کمک وزارت صمت، بخش خصوصی و دولتی به سمتی برویم که نیاز این بخش را تامین کنیم.

این عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: دغدغه چهارم تامین سرمایه در گردش برای بخش کشاورزی و یک مشکل اساسی است که در حال پیگیری برای رفع آن هستیم. هم چنین دغدغه بعدی حمل و نقل و لجستیک است کما اینکه در این رابطه روز گذشته نامه ای به وزیر صمت نوشتم تا به ما مجوز دهد برای تامین ماشینهای حمل و نقل مناسب سردخانه برای حمل محصولات کشاورزی تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم و باعث می شود محصول به صورت سالم و با حداقل ضایعات به بازار برسد.

وی افزود: دغدغه بعدی فضای کسب و کار است و این به عنوان یک مشکل مطرح است بنابراین این پروسه را مورد بازنگری قرار دادیم تا مشکلات را حل کنیم و به حداقل برسانیم همچنین در صدور مجوزها و پشتیبانی از کسانی که می خواهند سرمایه گذاری کنند مسیر سرمایه گذاری را برای حداکثر سازی تولید فراهم کنیم.

نیکبخت یادآور شد: بحث تغییر کاربری ها مخصوصا در فعالیت های کشاورزی نیز در حال حل و فصل است تا دغدغه های موجود رفع شود.

منبع: اقتصاد۱۰۰

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها